Θα πληρώνουν για να γυμνάζονται στη φυλακή!

Οι Αλεξάντερ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάγεφ μέχρι πρότινος ακριβοπληρώνονταν για να προπονούνται, ωστόσο πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει.
Δημοσίευση: 14/10/2018 - 13:43
Οι Αλεξάντερ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάγεφ μέχρι πρότινος ακριβοπληρώνονταν για να προπονούνται, ωστόσο πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει.

Οι δύο Ρώσοι ποδοσφαιριστές κρατούνται στις φυλακές Μπουτίρκα της Μόσχας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για χουλιγκανισμό, ωστόσο ήδη ψάχνουν τρόπο για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση για όσο καιρό θα βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα.

Όπως δήλωσε στην Sport Exrpess το στέλεχος της Μπουτίρκα Ιβάν Μέλνικοφ, οι δύο παίκτες ζήτησαν να τους επιτραπεί να επισκέπτονται το γυμναστήριο των φυλακών, παροχή όμως που δεν είναι δωρεάν. Συγκεκριμένα, η χρήση του γυμναστηρίου χρεώνεται με 400 ρούβλια την ώρα, δηλαδή λίγο παραπάνω από πέντε ευρώ, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του ντους, καθώς για τους τρόφιμους που δεν γυμνάζονται προβλέπεται μόνο ένα το μήνα!

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην απομόνωση προς στιγμήν και δεν μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα που δέχονται από θαυμαστές τους.

«Έχουν λάβει αρκετά μηνύματα από κόσμο και οπαδούς, όταν μεταφερθούν από την απομόνωση σε κανονικά κελιά θα αρχίσουν να απαντούν. Μας ζήτησαν να μεταφέρουμε τις απολογίες τους σε συγγενείς και φίλους, γιατί δεν αισθάνονται άνετα να τους αντικρίσουν. Έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει», είπε ο Μέλνικοφ.