«Μύλος» με τον τραυματισμό του Ντιέγκο Κόστα

Ο βραζιλιάνικης καταγωγής, Ισπανός, επιθετικός της Τσέλσι αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα τραυματισμού, με το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να είναι ακόμη απροσδιόριστο!

Ο βραζιλιάνικης καταγωγής, Ισπανός, επιθετικός της Τσέλσι αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα τραυματισμού, με το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να είναι ακόμη απροσδιόριστο!

Ο 25χρονος πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης πιέστηκε, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ώστε να είναι έτοιμος παρά τον τραυματισμό του στα κρίσιμα ματς των «ροχιμπλάνκος» στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του να επιμένει στη χρησιμοποίηση ενός τραυματία ποδοσφαιριστή κι αυτό φαίνεται στην κατάσταση του Κόστα.

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ την τρέχουσα σεζόν στην Τσέλσι, στην οποία κόστισε 32 εκατομμύρια λίρες, άρχισε να σκοράρει με καλούς ρυθμούς, βγάζει, όμως, μικροτραυματισμούς ως τώρα. Πριν τη μεγάλη νίκη των Λονδρέζων, με 6-3, στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον βγήκε η είδηση πώς θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες!

Αγωνίστηκε βασικός, σκόραρε στο πρώτο λεπτό κι έκλεισε το ματς με δύο τέρματα. Στη συνέχεια βγήκε κι άλλος τραυματισμός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στην Εθνική Ισπανίας, στην οποία κλήθηκε για το παιχνίδι με τα Σκόπια στο πλαίσιο των προκριματικών ομίλων του Euro 2016. Ο παίκτης βρίσκεται στο Λονδίνο για να περάσει από περαιτέρω εξετάσεις, με τον φόβο για μεγάλο διάστημα απουσίας να ελλοχεύει.

Το ζήτημα είναι πώς ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πώς υπολογίζει κανονικά τον Ισπανό επιθετικό και για την άμεση συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ότι ακολουθεί από το τέλος της περασμένης σεζόν θεραπευτική αγωγή για να μπορεί να παίζει είναι σενάριο που έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο δεν αποκλείεται άμεσα να «σκάσει» και σημαντικό διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.