Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Ντι Μαρία

Η μεταγραφή ρεκόρ από αγγλική ομάδα ολοκληρώθηκε! Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το απόγευμα της Τρίτης (26/8), με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βάζει στα ταμεία της από την πώληση του Αργεντινού 59,7 εκατομμύρια λίρες.

Η μεταγραφή ρεκόρ από αγγλική ομάδα ολοκληρώθηκε! Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το απόγευμα της Τρίτης (26/8), με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βάζει στα ταμεία της από την πώληση του Αργεντινού 59,7 εκατομμύρια λίρες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 26χρονος παίκτης είναι πενταετούς διάρκειας και το ποσό που δόθηκε ξεπερνά την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (τα 50 εκατομμύρια λίρες που έδωσε η Τσέλσι, το 2011, για να πάρει από τη Λίβερπουλ τον Φερνάντο Τόρες).

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει 52 συμμετοχές και 10 γκολ με την Εθνική Αργεντινής, ενώ άρχισε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σεντράλ. Το 2007 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην πορτογαλική Μπενφίκα, ενώ το 2010 έγινε Καστιγιάνος συνεχίζοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως «κόκκινος διάβολος» σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρασα καλά στην Ισπανία κι ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες για να με εντάξουν στο δυναμικό τους. Τη Ρεάλ, όμως, θα την άφηνα μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λούις φαν Χάαλ είναι ένας φανταστικός προπονητής και ανυπομονώ ν΄ αρχίσω να προσφέρω στο σύλλογο υπό τις οδηγίες του. Έχει το όραμα να επιστρέψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή και διαθέτει την αφοσίωση και τη γνώση να το κάνει».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Άγγλων τόνισε: «Πρόκειται για έναν μέσο παγκόσμιας κλάσης, όμως το πιο σημαντικό είναι πώς έχουμε να κάνουμε μ΄ έναν παίκτη ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντι Μαρία είναι φυσικό ταλέντο. Είναι γρήγορος, αποτελεσματικός αριστεροπόδαρος παίκτης, που δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Έχει ικανότητα στην ντρίπλα και στο να κερδίζει ατομικές μονομαχίες. Είναι σπουδαία προσθήκη για την ομάδα».

Οι αποδοχές του Ντι Μαρία δεν ανακοινώθηκαν, όμως υπολογίζεται πώς θα λαμβάνει περίπου 160 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.