Μαρτίνεθ: «Θα περιμένουμε για Λουκάκου»

Την άποψη ότι η παραμονή του Ρομέλου Λουκάκου στην Εβερτον και μετά το τέλος της σεζόν θα κριθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέφρασε ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Την άποψη ότι η παραμονή του Ρομέλου Λουκάκου στην Εβερτον και μετά το τέλος της σεζόν θα κριθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέφρασε ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
 
Ο 20χρονος Βέλγος έχει πετύχει 14 γκολ σε 30 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ με τα «ζαχαρωτά» κατά τη διάρκεια του δανεισμού του από την Τσέλσι και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να τον κρατήσει στο «Γκούντισον Παρκ».
 
«Δεν ανησυχώ για την αξία του που έχει ανέβει. Θα ανησυχούσα αν δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα σήμαινε ότι δεν έχει πάει καλά και ότι δεν έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητές του. Ο Ρομέλου ήρθε στην Εβερτον για να αναλάβει σημαντικό ρόλο, ευθύνες και πολύ χρόνο συμμετοχής», εξήγησε ο Μαρτίνεθ.
 
«Η Τσέλσι, στην οποία ανήκει είναι πολύ ευχαριστημένη από την πρόοδό του. Οσο για τη συνέχεια, θα δούμε τι θα συμβεί. Θα βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους, αλλά η κατάσταση θα εξελιχθεί σε στάδια. Θα πάρει λίγο χρόνο και νομίζω ότι δε θα ξεκαθαρίσει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.