Σουάρες: «Είμαι καλά στη Λίβερπουλ»

Στη Λίβερπουλ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λουίς Σουάρες, όπως υπογράμμισε στους συμπατριώτες του, υπογραμμίζοντας πως θέλει το εφετινό πρωτάθλημα Αγγλίας.
Δημοσίευση: 02/05/2014 - 10:48

Στη Λίβερπουλ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λουίς Σουάρες, όπως υπογράμμισε στους συμπατριώτες του, υπογραμμίζοντας πως θέλει το εφετινό πρωτάθλημα Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός υπογράμμισε πως δε δίνει σημασία στα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ υπογράμμισε πως αυτός και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι στο Λίβερπουλ

Αρχικά, ο Σουάρες τόνισε: «Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, είμαι καλά εδώ, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον στόχο της κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος: «Η κατάκτηση της Premier League είναι ένα όνειρο, που θα ήθελα να εκπληρώσω. Ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ την ήττα από την Τσέλσι. Δε μπορούσαμε να βρούμε χώρους και με ένα λάθος, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα, θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα δύο επόμενα ματς για να έχουμε ελπίδες. Μακάρι να... στραβοπατήσει κάπου η Σίτι. Είμαι αισιόδοξος, στην Premier League όλα γίνονται».