Τον απέκλεισαν για μία…κλειστή μπύρα

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απόφαση του συλλόγου να απαγορεύσει δια παντός σε οπαδό την παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας λόγω μίας...κλειστής μπύρας.

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απόφαση του συλλόγου να απαγορεύσει δια παντός σε οπαδό την παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας λόγω μίας…κλειστής μπύρας.

Συγκεκριμένα, ο φίλος της Γιουνάιτεντ Τζέιμι Μπάζλι, ταξίδευε από το Μάντσεστερ στο Νιούκαστλ με τρένο τον προηγούμενο μήνα προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Ο Μπάζλι έπινε μπύρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και έχοντας ξεχάσει ένα κλειστό κουτάκι στο σακίδιό του, επιχείρησε να μπει στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κατέσχεσαν το κουτί μπύρας στην είσοδο, ενώ αργότερα ο Μπάζλι δέχτηκε προειδοποίηση και από την Αστυνομία για τη συμπεριφορά του.

Μερικές μέρες μετά όμως, δέχτηκε επιστολή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία του ανακοίνωσε πως του απαγορεύει δια βίου να ακολουθήσει την ομάδα εκτός έδρας, καθώς η Νιούκαστλ ανέφερε επίσημα το περιστατικό στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Μπάζλι κατέφυγε στο Twitter αναφέροντας το συμβάν και αρκετοί φίλοι της Γιουνάιτεντ ζητούν από τον σύλλογο να αναθεωρήσει την απόφασή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.