Μαρτίνεθ: «Θα παίξουμε για τους εαυτούς μας»

Η Έβερτον έχει βρεθεί στη μέση της μάχης του τίτλου ανάμεσα στη γειτόνισσα Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όπως τονίζει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η ομάδα του θα παίξει για τον εαυτό της απέναντι στους «γαλάζιους».

Η Έβερτον έχει βρεθεί στη μέση της μάχης του τίτλου ανάμεσα στη γειτόνισσα Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όπως τονίζει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η ομάδα του θα παίξει για τον εαυτό της απέναντι στους «γαλάζιους».

Έπειτα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, η Λίβερπουλ χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια της, αλλά παράλληλα και μία γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ένα από τα τρία δικά της ματς, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1990.

Η προσεχής επίσκεψη της Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ» θεωρείται η πιο δύσκολη από τις τρεις αποστολές που απομένουν και όπως είναι λογικό έχει ξεκινήσει η συζήτηση στην Αγγλία για το αν οι φίλοι της Έβερτον θέλουν η ομάδα τους να κόψει πόντους από τη Σίτι, κάνοντας ουσιαστικά δώρο στη Λίβερπουλ.

Ο Μαρτίνεθ πάντως μιλώντας την Πέμπτη τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει έτσι κι αλλιώς για τη νίκη, όχι για να δώσει βοήθεια στη Λίβερπουλ, αλλά για να μείνει στη μάχη της τετράδας ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Θέλουμε να πάρουμε έξι πόντους στα δύο επόμενα παιχνίδια. Το ματς με τη Σίτι είναι πολύ σημαντικό απέναντι σε μία ομάδα που μάχεται για τον τίτλο, αλλά εμείς θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν.

Η σχέση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον περιλαμβάνει μερικά απίστευτα κεφάλαια και αυτό μπορεί να είναι άλλο ένα πολύ συναρπαστικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητά μας απέναντι στο πρωτάθλημα και τους ανταγωνιστές μας. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι στο οποίο παίζουμε. Οι πόντοι είναι πολύτιμοι για μας, οπότε δεν τίθεται θέμα του να βοηθήσουμε άλλες ομάδες. Εμείς δεν δουλεύουμε έτσι, θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας.

Ο κόσμος που έρχεται στο ”Γκούντισον Παρκ” για να μας δει θέλει να είναι υπερήφανος για την ομάδα του. Τώρα, αν το δικό μας παιχνίδι προσθέσει κάτι στη μάχη του τίτλου, τότε ας είναι», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.