Θέλει τον Σμόλινγκ ο Αρσέν Βενγκέρ

Για την απόκτηση του Κρις Σμόλινγκ θα κινηθεί η Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ήδη εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του παίκτη.

Για την απόκτηση του Κρις Σμόλινγκ θα κινηθεί η Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ήδη εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του παίκτη. Ο Αλσατός τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την απώλεια του εφετινού τίτλου και θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του, έτσι ώστε να επιστρέψουν οι «κανονιέρηδες» τη νέα σεζόν στη διεκδίκηση τίτλων, με περισσότερες πιθανότητες.

Μέσα στις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο Βενγκέρ, για την ενίσχυση της ομάδας του, είναι και η απόκτηση του Άγγλου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σμόλινγκ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Άρσεναλ και το 2010, όταν ακόμα αγωνίζονταν στη Φούλαμ, όμως ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο 24χρονος αμυντικός φέρεται διατεθειμένος να μετακομίσει και πάλι στο Λονδίνο, εφόσον ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες. Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει δώδεκα εκατομμύρια λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.