Τετράδα η Έβερτον, ελπίζει η Φούλαμ

Η Έβερτον πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της ουραγού Σάντερλαντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Φούλαμ πήρε τρίποντο καθοριστικής σημασίας επί της Νόριτς εντός επίσης με 1-0.

Η Έβερτον πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της ουραγού Σάντερλαντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Φούλαμ πήρε τρίποντο καθοριστικής σημασίας επί της Νόριτς εντός επίσης με 1-0.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πέτυχε την έβδομη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα από το αυτογκόλ του Γουές Μπράουν στο 75ο λεπτό και φτάνοντας τους 66 πόντους, ξεπέρασε τους «κανονιέρηδες» που έχουν 64, με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμα πέντε ματς για τη λήξη της σεζόν.

Αντίθετα, οι «Μαύρες Γάτες» με την πέμπτη σερί ήττα τους είναι καρφωμένες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν δείχνουν ικανές να αντιστρέψουν την κατάσταση, έστω και αν έχουν να δώσουν δύο παιχνίδια παραπάνω από τους ανταγωνιστές τους.

Αντίθετα με τη Σάντερλαντ, η Φούλαμ (χωρίς Καραγκούνη, Μήτρογλου) πήρε τρίποντο-ανάσα με 1-0 εντός επί της Νόριτς, ανεβαίνοντας στην 18η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πίσω από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες παραμονής, το ίδιο όμως δεν μπορεί να ειπωθεί για τα «καναρίνια», που αντιμετωπίζουν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές διαδοχικά τις Λίβερπουλ (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Τσέλσι (εκτός) και Άρσεναλ (εντός)!

Τη…ρουτίνα του 1-0 των υπόλοιπων αγώνων του Σαββάτου έσπασε το παιχνίδι του «Χόθορνς» με τη Γουέστ Μπρόμιτς να μένει στο 3-3 κόντρα στην Τότεναμ, ένα αποτέλεσμα που άφησε δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες. Τη μεν Μπρόμιτς για το γεγονός ό,τι προηγήθηκε με 2-0 στο δεκάλεπτο και 3-1 στο 34′ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, τη δε Τότεναμ επειδή πέρα από τα τρία γκολ που πέτυχε έχασε και πέναλτι με τον Αντεμπαγόρ (απόκρουση Φόστερ), όμως δεν κατάφερε να ξαναμπεί με αξιώσεις στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καθοριστικό βήμα κατά τα άλλα για τη σωτηρία της έκανε η Κρίσταλ Πάλας, που κέρδισε 1-0 εντός την Άστον Βίλα, έκανε την τρίτη σερί νίκη της και έβαλε σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους.

Αντίθετα, στην Πρέμιερ Λιγκ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Στόουκ που επικράτησε εντός με 1-0 της αδιάφορης Νιούκαστλ, την ώρα που η Κάρντιφ έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής περνώντας με το ίδιο σκορ από την έδρα της Σαουθάμπτον, χάρη σε γκολ του Κάλα.

Τα αποτελέσματα (34η αγωνιστική):

Σάββατο

Κρ. Πάλας – Άστον Βίλα 1-0
(76′ Πάντσιον)

Φούλαμ – Νόριτς 1-0
(40′ Ροδαγιέγκα)

Σαουθάμπτον – Κάρντιφ 0-1
(65′ Κάλα)

Στόουκ – Νιούκαστλ 1-0
(42′ Πίτερς)

Σάντερλαντ – Έβερτον 0-1
(75′ αυτ. Μπράουν)

Γουέστ Μπρόμιτς – Τότεναμ 3-3
(1′ Βύντρα, 4′ Μπραντ, 31′ Σεσενιόν – 34′ αυτ. Όλσον, 70′ Κέιν, 90′ Έρικσεν)

Κυριακή

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι
Σουόνσι – Τσέλσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.