Μαρτίνεθ: «Η Σάντερλαντ έχει την κατάσταση στα χέρια της»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δείχνει να υπολογίζει πολύ τη Σάντερλαντ, ενόψει της εξόδου της Έβερτον στο «Στάδιο του Φωτός» για την 34η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δείχνει να υπολογίζει πολύ τη Σάντερλαντ, ενόψει της εξόδου της Έβερτον στο «Στάδιο του Φωτός» για την 34η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν στόχο μία ακόμη νίκη που θα διατηρήσει τις πιθανότητες συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της τέταρτης θέσης του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι «μαύρες γάτες» του Γκας Πογιέτ «καίγονται» για τη νίκη κι εκεί στάθηκε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στάθηκε και στις εμπειρίες παραμονής και υποβιβασμού που είχε με τη Γουίγκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης στο Σάντερλαντ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε φτάσει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Στόχο, όμως, και μάλιστα ζωτικής σημασίας έχει και ο αντίπαλος. Έχει περισσότερα παιχνίδια να δώσει από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση, επομένως κρατά την τύχη της στα χέρια της η Σάντερλαντ. Αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Γνωρίζω, από τη θητεία μου στη Γουίγκαν, τη νοοτροπία μίας ομάδας η οποία πρέπει σε μικρό αριθμό αγώνων να κάνει όσες νίκες είχε πραγματοποιήσει όλη την προηγούμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.