«Δεν πάνε πουθενά Γιορίς, Αντεμπαγιόρ»

Παίκτες της Τότεναμ θα παραμείνουν και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ούγκο Γιορίς και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, σύμφωνα με τον προπονητή τους Τιμ Σέργουντ.

Παίκτες της Τότεναμ θα παραμείνουν και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ούγκο Γιορίς και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, σύμφωνα με τον προπονητή τους Τιμ Σέργουντ.
 
Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί με τους Σπερς, που έχουν χάσει έδαφος στο κυνήγι της τέταρτης θέσης.
 
Από την πλευρά του, ο Αντεμπαγιόρ έχει εντυπωσιάσει από την στιγμή που ο Σέργουντ αντικατέστησε τον Αντρέ Βίλας Μπόας τον περασμένο Δεκέμβριο, φτάνοντας τα 11 γκολ.
 
«Ο Γιορίς είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ του κόσμου. Είναι βέβαιο ότι τον θέλουν άλλες ομάδες, αλλά δε νομίζω ότι η διοίκηση θα τον παραχωρήσει. Αν κάποιος ξόδευε 120 εκατ. ευρώ, θα γινόταν, αλλά οι μεταγραφές τερματοφυλάκων δε φτάνουν αυτά τα ποσά», σχολίασε ο Σέργουντ.
 
«Οσο για τον Αντεμπαγιόρ, είμαι σίγουρος ότι θέλει να έχει ρόλο στην Τότεναμ και στο μέλλον. Δεν πιστεύω ότι προτιμά να συνεχίσει να αλλάζει ομάδες. Είναι χαρά η συνεργασία μαζί του και αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.