Ρομπέρτο Κάρλος: «Μακάρι να τιμωρηθεί»

Ο άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βραζιλίας, Ρομπέρτο Κάρλος, σχολίασε το θέμα του ρατσισμού και το επεισόδιο που είχε γίνει στην αναμέτρηση της Ανζί με την Κρίλια Σοβέτοφ (3-0).

Ο άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βραζιλίας, Ρομπέρτο Κάρλος, σχολίασε το θέμα του ρατσισμού και το επεισόδιο που είχε γίνει στην αναμέτρηση της Ανζί με την Κρίλια Σοβέτοφ (3-0). Στον ρωσικό τύπο, με δηλώσεις του ο 36χρονος άσος τόνισε πως ο φίλαθλος που πέταξε την μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να πιαστεί από τις αστυνομικές αρχές και να τιμωρηθεί.

«Στην Ρωσία υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι από τους οποίους κάποιο έρχονται λόγω της δικιάς μου παρουσίας στην ομάδα. Βέβαια είναι και πολλοί που έχουν άλλους στόχους. Για μένα αυτό είναι πολύ λυπητερό και πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στο ματς αυτό έφυγα από τον αγωνιστικό χώρο γιατί ήθελα με τον τρόπο αυτό να τραβήξω την προσοχή της ρώσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αυτοί δεν είναι σε θέση να μαντέψουν ποιος θα κάνει τι οπότε είναι και για αυτούς πολύ δύσκολο. Μακάρι να πιαστεί και να τιμωρηθεί ο ένοχος Θα πρέπει πάντως όλοι να γνωρίζετε πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει με άνεση και ευχαρίστηση και όχι με φόβο».

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η ομάδα της Κρίλια Σοβέτοφ έχει βρει φωτογραφίες του δράστη και αναμένεται είτε να συλληφθεί είτε να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα να του στερηθεί και το δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.