Την μπέρδεψαν με τον Μόγιες στο Twitter!

Μία άτυχη χρήστρια του Twitter δέχτηκε επιθέσεις από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πίστεψαν πως είναι συγγενής του Ντέιβιντ Μόγιες!

Μία άτυχη χρήστρια του Twitter δέχτηκε επιθέσεις από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πίστεψαν πως είναι συγγενής του Ντέιβιντ Μόγιες!

Η Σάρα Μόγιες δέχτηκε μπαράζ υβριστικών μηνυμάτων από αγανακτισμένους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», με έναν μάλιστα να την προτρέπει να σταματήσει να …κοιμάται με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η 20χρονη Μόγιες αναγκάστηκε έτσι να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας: «Δεν είμαι συγγενής του προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες. Σταματήστε να με αναφέρετε στα tweets, είμαι σίγουρη ότι έχει δικό του λογαριασμό»!

Προς συμπαράσταση της Μόγιες έσπευσαν άλλοι χρήστες του Twitter οι οποίοι είχαν πέσει θύματα της συνωνυμίας τους με προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως η Ashley Van Buren που έχει τα αρχικά του Αντρέ Βίλας-Μπόας (AVB) και ο RaviVisvesvaraPrasad , που είχε την ατυχία να φέρει στο username της τα αρχικά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι (RVP)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.