Ντεμπούτο με νίκη για τον Βίλας Μπόας

Η Ζενίτ επικράτησε της Κρίλια, με 2-1, για την 22η αγωνιστική της ρώσικης Πρέμιερ με τον Αντρέ Βίλας Μπόας ν΄ αρχίζει με επιτυχία τη νέα του προπονητική καριέρα στο σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης.

Η Ζενίτ επικράτησε της Κρίλια, με 2-1, για την 22η αγωνιστική της ρώσικης Πρέμιερ με τον Αντρέ Βίλας Μπόας ν΄ αρχίζει με επιτυχία τη νέα του προπονητική καριέρα στο σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «μπλε» έμειναν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας 44 βαθμούς έναντι 47 των πρωτευουσιάνων. Για την Κρίλια Σόβετοφ η ήττα αυτή ήταν η όγδοη στο φετινό πρωτάθλημα και την κράτησε στους 24 πόντους, στο +5 από τα πλέι άουτ παραμονής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χουλκ με δύο γκολ: Το πρώτο με πέναλτι στο 5΄ και το δεύτερο στο 52΄. Οι φιλοξενούμενοι του Αλεξάντρ Τσιγκάνκοφ μείωσε στον 54΄ με τον Τσαλάγκοφ, με τον ασίστμαν Καμπαγιέρο να γίνεται ο μοιραίος στο επόμενο αγωνιστικό τέταρτο.

Ο Παραγουανός είχε δύο ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσια και ν΄ αμαυρώσει το ντεμπούτο του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο της Ζενίτ, όμως και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η Κρίλια και κλήθηκε να εκτελέσει ήταν άστοχα στο 59΄ και στο 68΄.

Στο άλλο ματς της Δευτέρας (23/3) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Ανζί, εκτός έδρας, με 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουμπιά (0-1 στο 26΄, 0-2 στο 51΄ από ασίστ του Μούσα), με τον ασίστμαν του δεύτερου τέρματος να σκοράρει το 0-3 στο 76΄ μετά από τελική πάσα του Ντουμπιά. Η Ανζί έμεινε τελευταία με 12 βαθμούς και οδεύει στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.