Βενγκέρ: «Μια από τις χειρότερες ημέρες»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή της Άρσεναλ από την Τσέλσι (6-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή της Άρσεναλ από την Τσέλσι (6-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε τελειώσει στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Παράλληλα, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βαριά ήττα των «κανονιέρηδων».

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Είχε τελειώσει το ματς από το 20ολεπτό και ακόμα είχαμε αρκετή ώρα μέχρι τη λήξη του αγώνα. Είναι μεγάλη η απογοήτευσή μας, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πλέον».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Άρσεναλ συμπλήρωσε: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της βαριάς ήττας. Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον, θα πρέπει να αντιδράσουμε στο γήπεδο, στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Σουόνσι και δεν πρέπει μέχρι τότε να κάνουμε μεγάλη ανάλυση όσων έφταιξαν για το 6-0».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.