Βενγκέρ: «Μια από τις χειρότερες ημέρες»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή της Άρσεναλ από την Τσέλσι (6-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Δημοσίευση: 23/03/2014 - 10:44

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή της Άρσεναλ από την Τσέλσι (6-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε τελειώσει στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Παράλληλα, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βαριά ήττα των «κανονιέρηδων».

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Είχε τελειώσει το ματς από το 20ολεπτό και ακόμα είχαμε αρκετή ώρα μέχρι τη λήξη του αγώνα. Είναι μεγάλη η απογοήτευσή μας, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πλέον».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Άρσεναλ συμπλήρωσε: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της βαριάς ήττας. Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον, θα πρέπει να αντιδράσουμε στο γήπεδο, στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Σουόνσι και δεν πρέπει μέχρι τότε να κάνουμε μεγάλη ανάλυση όσων έφταιξαν για το 6-0».