Διέψευσε τον Ντε Μπουρ ο Μόγιες

Σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ ήρθε ο Ντέιβιντ Μόγιες τονίζοντας πως δεν ισχύουν τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός για τον Φαν Πέρσι.

Σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ ήρθε ο Ντέιβιντ Μόγιες τονίζοντας πως δεν ισχύουν τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ντε Μπουρ είχε τονίσει πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ευχαριστιέται πλέον το ποδόσφαιρο στην αγγλική ομάδα, προκαλώντας την οργή του Σκωτσέζου τεχνικού.

Αρχικά, ο Μόγιες τόνισε σε μια προσπάθεια να απαντήσει στον Ντε Μπουρ: «Θέλω να απαντήσω σε αυτό και θα ρωτήσω τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ, πως το ξέρει αυτό. Επέστρεψα στην Αγγλία από την Ολλανδία μαζί με τον Ρόμπιν και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να απαντήσει και στους επικριτές της ομάδας του: «Μπορεί να μη παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό, αλλά πριν από αυτό είχαμε κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας και είχαμε έρθει ισόπαλοι με την Άρσεναλ. Όμως αυτή η ήττα μας έχει κοστίσει μέχρι στιγμής. Πριν επιστρέψουν οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, είχαμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι όταν τους είχαμε μαζί στην ενδεκάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.