Μένει πιστός ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες δηλώνει πιστός στη Λίβερπουλ, αποσυνδέοντας το θέμα της παραμονής του στην ομάδα με την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Σουάρες δηλώνει πιστός στη Λίβερπουλ, αποσυνδέοντας το θέμα της παραμονής του στην ομάδα με την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, μιλώντας στο FourFourTwo δηλώνει ευτυχισμένος στο «Άνφιλντ», τονίζοντας πάντως πως ανυπομονεί να ζήσει το γήπεδο της Λίβερπουλ σε βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ.

«Υπέγραψα νέο συμβόλαιο γιατί είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και θέλω να μείνω εκεί που απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τη ζωή μου. Αυτό δεν εξαρτάται από το αν παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα προτιμούσα να μην πάρω το ”Χρυσό Παπούτσι” αλλά η Λίβερπουλ να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να παίξουμε εκεί, αλλά φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας. Θα είναι απογοητευτικό να μην πάρουμε την τέταρτη θέση γιατί έχουμε δώσει τα πάντα.

Όλοι λένε πως οι βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ στο ”Άνφιλντ” είναι φανταστικές, αναμνήσεις που κρατάς για πάντα. Πρέπει να είναι μία αξέχαστη εμπειρία και έχει καιρό να συμβεί. Με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα θα ήταν απίστευτο να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα, κάτι που είναι ακόμα πιθανό», είπε ο Ουρουγουανός στράικερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.