Σπερόνι, ο εστιάτορας (video)

Ο τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας Χουλιάν Σπερόνι ετοιμάζεται από τώρα για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο, ανοίγοντας εστιατόριο στο Νότιο Λονδίνο.

Ο τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας Χουλιάν Σπερόνι ετοιμάζεται από τώρα για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο, ανοίγοντας εστιατόριο στο Νότιο Λονδίνο.

Ο 34χρονος Αργεντινός πορτιέρο, εγκαινίασε το κατάστημα που φέρει το όνομά του («Speroni») στην περιοχή Πέρλι του Νότιου Λονδίνου και όπως τονίζει στο βίντεο, οι δουλειές πάνε μια χαρά μέχρι στιγμής.

Αντίθετα με άλλους νυν ή πρώην αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν ανοίξει εστιατόρια όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ, ο Σπερόνι επέλεξε να μην συνεργαστεί με κάποιον διάσημο σεφ, αλλά να βασιστεί στις συνταγές της μητέρας του!

«Μίλησα πολύ με τη μαμά μου. Ήθελα ο κόσμος να έρχεται εδώ και να νιώθει όπως ένιωθα εγώ όταν πήγαινα στο σπίτι της γιαγιάς μου τις Κυριακές. Τις τελευταίες 4-5 εβδομάδες το μαγαζί είναι γεμάτο κάθε βράδυ», είπε ο Σπερόνι, που ελπίζει να γιορτάσει εκεί την παραμονή της Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.