Ρότζερς: «Έχουμε ακόμα δουλειά»

Αρκετή δουλειά έχει μπροστά της η Λίβερπουλ, παρά την καλή πορεία της φέτος, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς.

Αρκετή δουλειά έχει μπροστά της η Λίβερπουλ, παρά την καλή πορεία που πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός των «κόκκινων», ο οποίος μετράει 17 νίκες σε 27 αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος, τόνισε πως δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός στην ομάδα του.

Αρχικά, ο Ρότζερς τόνισε στην ιστοσελίδα «Talk Sport»: «Όταν είχα έρθει στην ομάδα και είχα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες, είχαμε θέσει ως στόχο το να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στο Champions League την τρίτη χρονιά. Ήξερα πως είχα αρκετή δουλειά να κάνω. Δουλεύοντας με τους παίκτες, δεν έμεινε έκπληκτος με την ποιότητα και τις δυνατότητες που έχουν».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Λίβερπουλ συμπλήρωσε: «Μερικές φορές, έχω χαμηλώσει τους τόνους, μέσω των δηλώσεών μου, σχετικά με τους στόχους μας. Κοιτώντας όμως που έχουμε φτάσει μέχρι στιγμής, ίσως έχουμε προχωρήσει περισσότερο από όσο θα περίμενα αυτή τη σεζόν. Κάποιοι από τους αγώνες μας φέτος ήταν εξαιρετική, όμως μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Απομένουν έντεκα αγώνες και μέχρι στιγμής είναι μια καλή σεζόν για εμάς. Όμως έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.