Φουλ για τίτλο η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε να σκοράρει τέσσερα γκολ στο «Άνφιλντ» για να καταβάλει την αντίσταση της βελτιωμένης, με τον Γκάρι Μονκ, Σουόνσι και με το τελικό 4-3 έφτασε τους 56 βαθμούς κι έμεινε σε τροχιά τίτλου στην Πρέμιερσιπ.

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε να σκοράρει τέσσερα γκολ στο «Άνφιλντ» για να καταβάλει την αντίσταση της βελτιωμένης, με τον Γκάρι Μονκ, Σουόνσι και με το τελικό 4-3 έφτασε τους 56 βαθμούς κι έμεινε σε τροχιά τίτλου στην Πρέμιερσιπ.

Το φοβερό είναι πώς η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς (πρώην τεχνικός της Σουόνσι), αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο αγγλικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 70 γκολ. Η Σίτι έχει 69, βέβαια, μ΄ ένα ματς λιγότερο. Το σημαντικό για τη Λίβερπουλ είναι πώς μετά το αποτέλεσμα με τους «κύκνους» έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, στο -3 από τη δεύτερη Άρσεναλ και στο -1 από τους «πολίτες».

Οι Ουαλοί, από την πλευρά τους, έμειναν στους 28 βαθμούς κι αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν «σκληρά καρύδια» στο «Άνφιλντ»: Μείωσαν σε 2-1 (23΄) με σουτάρα του Σέλβι, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του, ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Μπονί (27΄) ενώ ο ίδιος παίκτης (47΄) ισοφάρισε ξανά, με πέναλτι αυτή τη φορά, σε 3-3!

Στάριτζ (3΄, 36΄) και Χέντερσον (20΄, 74) σκόραραν δις ο καθένας και οδήγησαν σε σπουδαία νίκη της Λίβερπουλ, η οποία έδειξε χαρακτήρα σ΄ ένα θεωρητικά εύκολο ματς, το οποίο πήγε να της στραβώσει, σημείο στο οποίο πόναγε άλλες χρονιές. Στο 89΄ ο Τζέραρντ είχε δοκάρι με το οποίο θα μπορούσε να έχει γίνει το 5-3 για τους «κόκκινους».

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Νιούκαστλ επικράτησε, με 1-0, με γκολ του Λοΐκ Ρεμί στο 92΄ της Άστον Βίλα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ μετά τη μεταγραφή του Γιοχάν Καμπάιγ στην Παρί και συγκεκριμένα μετά από 450 αγωνιστικά λεπτά (επτά ώρες και τριάντα λεπτά σε καθαρό χρόνο). Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε από τιμωρία και βρήκε ξανά δίχτυα, αποδεικνύοντας την αξία του και την προσφορά του, φέτος, στις «καρακάξες». Τους 40 πόντους έφτασε η ομάδα του Πάρντιου, στους 28 έμειναν οι «χωριάτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.