Μάγκατ: «Είμαι καλός άνθρωπος, ρωτήστε τον Ραούλ!»

Να διαλύσει τον μύθο του προπονητή-δικτάτορα θέλησε ο Φέλιξ Μάγκατ στην πρώτη γνωριμία του με τα αγγλικά ΜΜΕ ως προπονητής της Φούλαμ.

Να διαλύσει τον μύθο του προπονητή-δικτάτορα θέλησε ο Φέλιξ Μάγκατ στην πρώτη γνωριμία του με τα αγγλικά ΜΜΕ ως προπονητής της Φούλαμ.

Ο Γερμανός τεχνικός διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων τον Ρενέ Μέουλενστεεν και κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του κάλεσε όσους θεωρούν ότι είναι σκληρός να ζητήσου τη γνώμη παικτών με τους οποίους δούλεψε στο παρελθόν.

«Ρωτήστε τον Ραούλ για τη δουλειά μου και όχι κάποιον παίκτη που δεν αγωνίζεται. Αν ρωτήσετε τους καλούς παίκτες τότε θα πάρετε τις σωστές απαντήσεις. Είμαι καλός άνθρωπος και όχι σκληρός», είπε ο νέος προπονητής των Μήτρογλου και Καραγκούνη, τονίζοντας ότι πυξίδα του όσον αφορά την ταυτότητα που θέλει να δώσει στη Φούλαμ είναι η επιτυχία του στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε τη Μπουντεσλίγκα:

«Αν δείτε πώς παίζαμε στη Βόλφσμπουργκ θα καταλάβετε πώς θέλω να βλέπω την ομάδα μου. Τώρα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για όνειρα, αλλά δεν έχω υποβιβαστεί ποτέ και πάντα είχα επιτυχίες. Δεν είναι όμως ώρα για ανάπτυξη, είναι ώρα να πάρουμε βαθμούς. Δεν με νοιάζει τι έγινε στο παρελθόν, με νοιάζει μόνο που είμαστε στη βαθμολογία και πώς θα βελτιωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.