Σέφιλντ Γιουν. – Μάντσεστερ Γιουν. 2-3: Nέα ανατροπή, πλησιάζει κορυφή (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το λάθος του Ντιν Χέντερσον και με άλλη μία εκτός έδρας ανατροπή κέρδισε 3-2 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το λάθος του Ντιν Χέντερσον και με άλλη μία εκτός έδρας ανατροπή κέρδισε 3-2 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πλησίασε στους πέντε πόντους την κορυφή και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέη με τους ανταγωνιστές της, ενώ αυτή του Κρις Ουάιλντερ παραμένει τελευταία με μόλις έναν πόντο. Η Γιουνάιτεντ μετρά πλέον δέκα σερί εκτός έδρας νίκες πρωταθλήματος – ρεκόρ της στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ-, ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και στα έξι τελευταία ταξίδια, αλλά κατάφερε να κερδίσει σε όλα!
Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Χέντερσον – μέχρι πέρσι τερματοφύλακα των «λεπίδων» ως δανεικός από την Γιουνάιτεντ -, καθώς στο 5ο λεπτό πήγε να παίξει το «ένα  – δύο» με τον Μαγκουάιρ κοντά στην εστία του, ο  Μπερκ επενέβη κλέβοντας και ο ΜακΓκόλντρικ είπε «ναι» στο …χριστουγεννιάτικο δώρο ανοίγοντας το σκορ από κοντά!
Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτασαν στο 17′ πολύ κοντά στο 2-0 με τον Μπερκ να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση αλλά να πλασάρει άουτ.
Στο 26′ όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, με τον Λίντελοφ να κάνει μακρινή μπαλιά για τον Ράσφορντ και τον Άγγλο στράικερ να εκτελεί τον Ράμσντεϊλ, έχοντας κατεβάσει προηγουμένως εκπληκτικά την μπάλα.
Επτά λεπτά αργότερα έγινε και η ανατροπή, με τον Πογκμπά να κάνει όμορφη μπαλιά για τον Μαρσιάλ. Ο Γάλλος στράικερ απέφυγε και τον τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε κοντά και στο 1-3, με τον Ράσφορντ να χάνει σε τετ-α-τετ με τον Ράμσντεϊλ. Mπερκ και ΜακΓκόλντρικ απείλησαν για τη ισοφάριση στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, όμως ο Χέντερσον αυτή τη φορά ήταν σε ετοιμότητα.
Στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκκριμένα στο 51′ με μία ταχύτατη αντεπίθεση και τη συμμετοχή πολλών παικτών, ο Ράσφορντ βγήκε μόνος προ του Ράμσντεϊλ και διαμόρφωσε το 1-3.
H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πάντως δεν παράτησε το ματς και στο 87′ κατάφερε να μειώσει με το δεύτερο προσωπικό γκολ του ΜακΓκόλντρικ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Χέντερσον σε κόρνερ και κόντρα στην πλάτη του Λίντελοφ για να σκοράρει.
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πάντως είχε και μία καλή στιγμή καθώς στις καθυστερήσεις αποσόβησε την ισοφάριση με ωραία επέμβαση σε σουτ του Μουσέ στην περιοχή.
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. (Ουάιλντερ): Ράμσντεϊλ – Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς – Μπέργκε (12′ Τζαγκιέλκα, 63′ Moυσέ), Αμπάντου, Φλεκ – Μπερκ (74′ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Σόλσκιερ): Χέντερσον – Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες – Μάτιτς, Πογκμπά – Γκρίνγουντ (74′ Μάτα), Φερνάντες (80′ Φαν Ντε Μπέικ, Μαρσιάλ (90′ ΜακΤόμινεϊ)- Ράσφορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.