Μάντσεστερ Γ.: Τελειώνει ο Σόλσκιερ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τα καθήκοντα του. Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τα καθήκοντα του. Ο εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ , δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από το ξεκίνημα του Νορβηγού στην σεζόν και ήδη σκέφτεται τον αντικαταστάτη του.

Ο Σόλσκιερ ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2018 ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο και με απολογισμό 14 νίκες στις πρώτες 19 αγωνιστικές, έγινε μόνιμος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ενάμιση χρόνο μετά, ο Σόλσκιερ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Όλντ Τράφορντ. Η αρχή έγινε μετά μετά την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (1-3) και η υπομονή εξαντλήθηκε μετά την συντριβή από τη Τότεναμ (1-6)

Σημερινό δημοσίευμα της“Mirror” αποκαλύπτει τον αντικαταστάτη του που ακούει στο όνομα Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό να απολύεται από τη Τότεναμ για να αναλάβει ο Μουρίνιο πέρσι το χειμώνα και παραμένει χωρίς ομάδα. Ο Αργεντινός που απέρριψε αρκετές προτάσεις, θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του Νορβηγού Το πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ που ακολουθεί είναι φωτιά και ο σύλλογος θα πρέπει να βιαστεί. Νιούκαστλ (εκτός), Παρί Σεν Ζερμέν (εκτός), Τσέλσι (εντός), Λειψία (εντός), Άρσεναλ (εντός), Μπασακσεχίρ (εκτός) και Έβερτον (εκτός), μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.