Ο Σκόουλς σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω… Μπέιλ

Ο Πολ Σκόουλς σταμάτησε το ποδόσφαιρο δύο φορές... το 2011 και το 2013. Την πρώτη γιατί το ήθελε και την δεύτερη εξαιτίας του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ένας από τους σπουδαιότερους Άγγλους μέσους στην ιστορία, ο Πολ Σκόουλς παραχώρησε συνέντευξη στο BT Sport και σε αυτήν αναφέρεται στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν δική του απόφαση το 2011 σε ηλικία 37 ετών όμως επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2012 καθώς δεν άντεξε μακριά από το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι του 2013 όμως έβαλε οριστικό τέλος στην καριέρα του. Ο λόγος;

“Παίζαμε ένα παιχνίδι με την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ και αν θυμάμαι καλά είχαμε χάσει με 3-2. Δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας, όλα πήγαιναν καλά. Όταν την χάναμε όμως έβλεπα τον Γκάρεθ Μπέιλ να με περνάει σαν να μην υπάρχω, ο Μούσα Ντεμπελέ έτρεχε ασταμάτητα. Εκείνη την ημέρα είπα δεν πάει άλλο. Ήθελα να σταματήσω ξανά στην μέση της σεζόν αλλά σκέφτηκα ότι θα φανεί ηλίθιο οπότε, έπαιξα μέχρι το τέλος της σεζόν” ανέφερε ο Σκόουλς.

Στο τέλος του 2013 βέβαια κατέκτησε το ενδέκατο και τελευταίο του πρωτάθλημα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποχαιρέτησε ιδανικά τον κόσμο της ομάδας. Ένας παίκτης ο οποίος έπαιξε 718 ματς με τους κόκκινους διάβολους, σκόραρε 155 φορές και κατέκτησε συνολικά είκοσι-πέντε τρόπαια με την Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.