Ο 29χρονος επιθετικός συνεχίζει να γράφει ιστορία στα γήπεδα της Πολωνίας, φορώντας τη φανέλα της Πόγκον.

Ο Ευθύμης Κουλούρης προσέθεσε ακόμα ένα τέρμα στο εντυπωσιακό φετινό του… ρεπερτόριο, σκοράροντας με κεφαλιά απέναντι στη Λέχια Γκντανσκ το απόγευμα του Σαββάτου (17/5).

Παρότι το γκολ του στο 72ο λεπτό διαμόρφωσε προσωρινά το 3-2 για την ομάδα του, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη, στο 86′, με την αναμέτρηση να λήγει 3-3. Παρ’ όλα αυτά, ο Κουλούρης απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους και “καυτούς” φορ της σεζόν στην Ekstraklasa.

Με αυτό το τέρμα, ο πρώην επιθετικός των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Τουλούζ έφτασε τα 27 γκολ στο πολωνικό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Συνολικά μετρά 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή περίοδο, σε μια σεζόν-καριέρας για τον ίδιο.

Μόλις δύο ημέρες πριν, είχε βρει δίχτυα και στο Κύπελλο, απέναντι στη Μότορ Λούμπλιν,  έπειτα από ασίστ του Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας στράικερ δείχνει πως είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, αποδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία την κλάση και την εκτελεστική του ικανότητα.