Γκαγκάτσης: “Είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία-αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ” (vid)

Για μηνυματική επικοινωνία ξένου διαιτητή με τον επικεφαλής ΚΕΔ, με τον πρώτο ν' αυτοπροτείνεται για το επερχόμενο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο κ. Μπένετ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος μίλησε για τις θέσεις του “Δικεφάλου” που εκφράστηκαν κατά τη διάρκειά της από τον Ιβάν Σαββίδη αλλά ταυτόχρονα προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε αρχικά: ”Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε το εξής: ”Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία – αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’ όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος”.

Για να καταλήξει ως εξής: ”Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.