Π.Α.Ο.Κ.: Αξίωσε και πέτυχε αποχή Τζουλάκη, αναβλήθηκε η εκδίκαση για τις 09/12

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ζήτησαν αποχή του προέδρου της ΕΕΑ στηριζόμενοι σε τρεις άξονες. Παρά την αρχική του άρνηση ο κ. Τζουλάκης αποχώρησε επικαλούμενος λόγους ευθιξίας. Αναβλήθηκε για τις 09/12 η εκδίκαση της υπόθεσης

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η πρώτη πράξη της κλήσης σε απολογία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όχι με την εκδίκαση της υπόθεσης αλλά με την αυτοεξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής, Νίκου Τζουλάκη.

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της εκδίκασης η πλευρά του “Δικεφάλου” κατέθεσε αίτημα αποχής του επικεφαλής της Επιτροπής στηριζόμενο στην ιστορία της πολυϊδιοκτησίας, στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΕΑ με την υπογραφή του για την παρούσα κλήση με τους νομικούς της ΠΑΕ να κάνουν λόγο για κατάφορη καταπάτηση προσωπικών δεδομένων αλλά και σε ουσιαστικές παραβάσεις του κανονισμού λειτουργίας της εν λόγω Επιτροπής.

Η διαδικασία οδηγήθηκε σε πρόωρη διακοπή με τον κ. Τζουλάκη να σημειώνει – αρχικά – πως “για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορώ ν’ απέχω” αλλά λίγο μετά στην επανέναρξη της διαδικασίας να δηλώνει την πλήρη διαφωνία του με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και πως για λόγοθυς ευθιξίας – τελικά – θ’ απέχει. Όπως αποφασίστηκε η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 09/12 στις 14:00, όπου τη θέση του αποχωρήσαντα θα πάρει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Χρήστος Κουμπής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.