Νιγηρία : Πρόεδρος επιτέθηκε σε βοηθό διαιτητή (vid)

Περίεργο περιστατικό στην Νιγηρία με τον πρόεδρο των Κάνα Πίλαρς Τζαμπούλ να επιτιθεται στον βοηθό διαιτητή και μαγικά, το γκολ της ισοφάρισης των αντιπάλων δεν μέτρησε.

Η Κάνα Πίλαρς ήταν μπροστά στο σκορ απέναντι στην Ντακάντα με 1-0 αλλά λίγο πριν το τέλος η αντίπαλος έφυγε στην αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι το γκολ είναι κανονικό καθώς ο παίκτης της Ντακάντα, Εζίκιλ Ντίντιονγκ, καλύπτεται από αντίπαλο αμυντικό ενώ φαίνεται και ο βοηθός που πηγαίνει προς την σέντρα χωρίς να έχει σηκώσει το σημαιάκι.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπετε τον πρόεδρο τον Κάνα Πίλαρς, Αλχάτζι Σουράγιο Τζαμπούλ να επιτίθεται στον βοηθό και να τον γρονθοκοπεί. Στην συνέχεια του γκολ δεν μέτρησε και με δηλώσεις τους οι διαιτητές ανέφεραν ότι φοβήθηκαν για την ζωη τους και για αυτό δεν μέτρησαν το γκολ.

O Τζαμπούλ τέθηκε ηδη σε διαθεσιμότητα από οποιαδήποτε δράση της ομοσπονδίας μια απόφαση που πήραν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των ομάδων του πρωταθλήματος Νιγηρίας. Από την Κάνα Πίλαρς είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί τον Απρίλιο για επιθεση οπαδών σε παίκτες της Κατσίνα Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.