Ρονάλντο: «Μαζί μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε χατ-τρικ με την Πορτογαλία στον ημιτελικό του Nations League και το αστέρι της Γιουβέντους αποκαλύπτει πως διατηρεί την πολύ καλή του φόρμα, στην ηλικία των 34 ετών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε χατ-τρικ με την Πορτογαλία στον ημιτελικό του Nations League και το αστέρι της Γιουβέντους αποκαλύπτει πως διατηρεί την πολύ καλή του φόρμα, στην ηλικία των 34 ετών.

«Η Πορτογαλία είναι η χώρα μου και φορώντας αυτή τη φανέλα, νιώθω μεγάλη τιμή. Προφανώς, η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση είναι ακόμα πιο ξεχωριστή και το να σκοράρεις, είναι το κεράσι στην τούρτα», δήλωσε στην UEFA, ο Πορτογάλος άσος.

Με το χατ τρικ που πέτυχε εναντίον της Ελβετίας, οδήγησε το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος στον τελικό του Nations League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μία κοπιαστική σεζόν, έδειξε ότι παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. 

«Είναι η προετοιμασία, η σκληρή δουλειά. Εξακολουθώ να αισθάνομαι καλά παρά το γεγονός ότι είμαι 34 ετών. Το πιο σημαντικό είναι το κεφάλι σου, να έχεις κίνητρο και χαρά για να ακολουθήσεις την πορεία μου στο ποδόσφαιρο. Νομίζω   ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω και αισθάνομαι πολύ καλά».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
«Η Ολλανδία είναι εξαιρετική ομάδα. Παίζει αρκετά καλά. Την παρακολούθησα σε πρόσφατους αγώνες και έχει μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες, νέους παίκτες και πιο έμπειρους παίκτες, γεγονός που κάνει την ομάδα αυτή ακόμη πιο ισχυρή.
Γνωρίζουμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος, αλλά νομίζω ότι και η Πορτογαλία και η Ολλανδία, γνωρίζουν την πίεση ενός τελικού.

Έχουμε θετική σκέψη. Παίζουμε στο «σπίτι» μας. Ελπίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ότι θα υπάρξει καλή ενέργεια, ότι αυτή η ενέργεια θα μας μεταδοθεί και όλοι μπορούν να είναι σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Μαζί, μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.