Φερνάντο το έκανες ξανά… (videos)

Με ένα σουτ του Έντερ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η Πορτογαλία νίκησε την Γαλλία 1-0 και κατέκτησε το Euro 2016... με ένα σουτ του Γκέντες από το ημικύκλιο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος νίκησε 1-0 την Ολλανδία και κατέκτησε το Nations League!!

Με ένα σουτ του Έντερ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η Πορτογαλία νίκησε την Γαλλία 1-0 και κατέκτησε το Euro 2016… με ένα σουτ του Γκέντες από το ημικύκλιο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος νίκησε 1-0 την Ολλανδία και κατέκτησε το Nations League!!

Οι Ολλανδοί άρχισαν και τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο πιστεύοντας στον τρόπο παιχνιδιού τους. Πολλές μεταβιβάσεις, κατοχή μπάλας αλλά από ουσία τίποτα!

Οι Πορτογάλοι έγιναν πιο ουσιαστικοί μετά το 15ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις τελικές να είναι 11-1 υπέρ των Πορτογάλων αλλά οι περισσότερες από αυτές ήταν σουτ εκτός περιοχής. Ουσιαστικά οι απειλές για τον Σίλεσεν ήταν δύο σουτ του Μπρούνο Φερνάντες στο 30ο και το 38ο λεπτό!

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς γκολ!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καλύτερο ρυθμό! Τους Ολλανδούς να προσπαθούν να απειλήσουν αλλά την Πορτογαλία να απαντάει με ένα δεκάλεπτο πίεσης! 

Στο 58ο λεπτο ο Ντεπάι με ατομική προσπάθεια λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την βοήθεια του Ρούμπεν Ντίας!

Η απάντηση των Πορτογάλων ήταν… να σκοράρουν! Ο Γκέντες έκανε το 1-2 με τον Μπερνάρντο Σίλβα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σίλεσεν!




Η Ολλανδία ρίσκαρε αναγκαστικά. Πρώτη μεγάλη φάση στο 65ο λεπτό για τους Ολλανδούς με τον Ρουί Πατρίσιο να σταματάει την κεφαλιά του Ντεπάι!

Ο Σάντος στην συνέχεια άρχισε να φρεσκάρει την ομάδα του. Να σπάει τον ρυθμό του αγώνα με την Ολλανδία να προσπαθεί αλλά να μην βρίσκει μεγάλη φάση! 

Σουτ του Ντε Ρόουν έφυγε άουτ στο 79ο λεπτό με τους Πορτογάλους να απαντούν με σουτ του Μπρούνο Φερνάντες που μάζεψε ο Σίλεσεν! 

Με τους Ολλανδούς να δίνουν χώρο η Πορτογαλία βρήκε ευκαιρίες με τον Ράφα Σίλβα και τον Σεμέντο να μην μπορούν να νικήσουν τον Σίλεσεν! 

Οι Ίβηρες κράτησαν εύκολα το μηδέν και μετά το Euro 2016 κατέκτησαν και το Nations League! Με το ίδιο σκορ… 1-0 την Γαλλία τότε 1-0 την Ολλανδία τώρα!!!




ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ : Ρουί Πατρίσιο – Σεμέντο, Ρούμπεν Ντίας, Φόντε, Ράφαελ Γκερέιρο – Γουίλιαμ Καρβάλιο (90+ Νέβες), Ντανίλο – Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες (81′ Μουτίνιο), Γκονσάλο Γκέντες (75′ Ράφα Σίλβα) – Κριστιάνο Ρονάλντο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ : Σίλεσεν – Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ – Φ. Ντε Γιόνγκ, Ντε Ρόουν (82′ Λ. Ντε Γιόνγκ), Βαϊνάλντουμ – Μπέργκβαϊν (60′ Φαν ντε Μπέικ), Μπάμπελ (46′ Προμές), Ντεπάι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.