Ρονάλντο: “Αργεί η αποχώρησή του από την εθνική”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του Nations League από την Πορτογαλία και τόνισε πως αργεί η αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του Nations League από την Πορτογαλία και τόνισε πως αργεί η αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και πως θέλει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλό επίπεδο. 

Αρχικά, ο Ρονάλντο δήλωσε για την κατάκτηση του τίτλου: “Τα πράγματα πάνε καλά για μας τα τελευταία χρόνια. Η Πορτογαλία έχει πάρει σπουδαία τρόπαια, όπως το Euro ή το Nations League. Με πολλή αφοσίωση και πίστη. Ήταν κρίσιμη η στήριξη των Πορτογάλων, καθώς νιώθαμε την ενέργεια τους».

Όσον αφορά στην την πίεση που υπάρχει πλέον για την Πορτογαλία δήλωσε: «Είναι φυσιολογική. Όταν κερδίζεις τρόπαια, δημιουργείς τη συνήθεια στον κόσμο. Κερδίσαμε τα δύο τρόπαια που ανέφερε και αυτή η Εθνική έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο μέλλον. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κι άλλες κούπες».

Παράλληλα, ο Ρονάλντο δήλωσε για το αν συνεχίσει στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Ο Κριστιάνο δεν είναι αιώνιος. Μια μέρα θα φύγω από την Εθνική, αλλά αυτή η μέρα ακόμη αργεί».

Για το σημερινό του επίπεδο: «Έχω δείξει τα τελευταία δύο χρόνια, ότι ανεξάρτητα από όσα λέει ο κόσμος, τα νούμερα μιλούν για μένα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

Επίσης, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο μέλλον του: «Δεν θέλω να ζω χαζεύοντας τα τρόπαια ούτε να εκτιμήσω τον εαυτό μου. Υπήρχε και περίοδος που έπαιζα άσχημα κι έχω επανέλθει, είμαι καλός σε αυτό το κομμάτι. Τι μπορώ να κάνω ακόμη; Δεν ξέρω».

Τέλος, ο Ρονάλντο τόνισε: «Τώρα είμαι στη Γιουβέντους. Το όνειρό μου είναι να παίζω στη Γιούβε και στην Εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.