Σάντος: “Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις καλά”

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως είναι θέμα γούστου το αν είναι όμορφο το ποδόσφαιρο που παίζει η Πορτογαλία και υπογράμμισε πως για να καταφέρει η ομάδα του να κατακτήσει το Nations League, έπρεπε να παίξει καλά.

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως είναι θέμα γούστου το αν είναι όμορφο το ποδόσφαιρο που παίζει η Πορτογαλία και υπογράμμισε πως για να καταφέρει η ομάδα του να κατακτήσει το Nations League, έπρεπε να παίξει καλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Αρχικά, ο Σάντος δήλωσε: “Θέλω, αρχικά, να ευχαριστήσω τον Θεό, που μας έστειλε το φως και το πνεύμα του. Έπειτα, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για το πάθος και την προσπάθεια τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ομοσπονδία, που μας έχει προσφέρει τα πάντα, για να δώσουμε πίσω δύο μεγάλες επιτυχίες. Είναι μια απόδειξη ότι είμαστε δυνατοί, σε μια λίγκα που υπάρχει για να γίνει πιο ισχυρή η ευρωπαϊκή οικογένεια. Το ότι είμαστε οι πρώτοι νικητές, θα γραφεί στα βιβλία της ιστορίας και είναι μια μεγάλη χαρά για τον πορτογαλικό λαό. Πρέπει, τώρα, να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια δήλωσε για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του: «Δεν το καταφέρνουμε πάντα, πάντα υπάρχει ένας αντίπαλος, που δείχνει το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Στο Euro είχαμε παίξει με τη Γαλλία, με μια μεγάλη ψυχολογική πίεση. Θυμάμαι το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλύτερα και πετύχαμε αυτό που θέλαμε, γιατί είχαν περάσει πολλά χρόνια που το διεκδικούσαμε. Στο δικό μου λεξικό, κερδίζει αυτός που παίζει καλά. Είναι σαν το ζωγράφο, που σε κάποιος δεν αρέσει. Για να κερδίσεις, πρέπει να παίξεις καλά. Τώρα για το όμορφο ή το άσχημο, δεν μπορώ να δώσω απάντηση».

Παράλληλα, ο Σάντος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι η φιγούρα που πρωταγωνιστεί. Αν δεν είχαμε κερδίσει την Ελβετία, δε θα ήμασταν εδώ. Αν παίζαμε με την Αγγλία δε θα ήταν καλό, γιατί θα έπρεπε να παίξουμε στο Γκιμαράες. Στο ματς με την Ελβετία ήμασταν αποτελεσματικοί και σήμερα κερδίσαμε, ως ανταπόδοση στη δουλειά των παικτών. Η ατομική ποιότητά τους, φυσικά πρέπει να φαίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.