Ο Ρονάλντο προσπάθησε να “ψήσει” τον Ντε Λιχτ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία να “ψήσει” τον Ματάις Ντε Λιχτ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.
Δημοσίευση: 10/06/2019 - 09:49
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία να “ψήσει” τον Ματάις Ντε Λιχτ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος αστέρας της “βέκια σινιόρα” πλησίασε τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό και τον ρώτησε αν θα έρθει στην ιταλική ομάδα. Ο Ντε Λιχτ αποκάλυψε τον διάλογός τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Λιχτ δήλωσε: “Στην αρχή δεν τον κατάλαβα. Με έπιασε λίγο απροετοίμαστο, εξεπλάγην και γι’ αυτό χαμογέλασα. Όμως δεν απάντησα. Μετά από το ματς που είχαμε χάσει μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Τώρα θα πάω διακοπές, μετά θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο για μένα και θα αποφασίσω. Είναι σημαντικό για έναν νεαρό παίκτη να παίζει, αυτό ξέρω εγώ. Ο Κριστιάνο μου ζήτησε να πάω στη Γιουβέντους. Με εξέπληξε λίγο, όταν μου το είπε, και στην αρχή γέλασα λίγο. Δεν το κατάλαβα στην αρχή”.