Πίκφορντ: “Είχαμε προπονηθεί στα πέναλτι”

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποκάλυψε πως η Αγγλία είχε προπονηθεί αρκετά στις εκτελέσει πέναλτι, πριν το Final 4 του Nations League.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποκάλυψε πως η Αγγλία είχε προπονηθεί αρκετά στις εκτελέσει πέναλτι, πριν το Final 4 του Nations League. Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στην εκτέλεση πέναλτι στον μικρό τελικό με την Ελβετία.

Αρχικά, ο Πίκφορντ τόνισε: “Όταν έρχεται ένα μεγάλο τουρνουά προπονούμαστε αρκετά στα πέναλτι, αλλά δεν είχα δοκιμάσει να εκτελέσω σε ένα κανονικό παιχνίδι και είχα λίγο άγχος. Θα μπορούσαν να είχαν εκτελέσει άλλοι για μένα, δεν ξέρω αν είμαι ανάμεσα στους καλύτερους εκτελεστές, αλλά γι’ αυτό προπονείσαι. Για να το κάνεις πιο εύκολο όταν έρθει η κρίσιμη ώρα”.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τόνισε: “Θα κρατήσω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου, δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Σοβαρά, είναι όλα θέμα του τρόπου που έχεις. Αν δείτε τους κορυφαίους εκτελεστές πέναλτι, τον Κέιν για παράδειγμα, έχει κι αυτός το δικό του στυλ. Πρέπει να βρεις τον τρόπο σου και να σιγουρευτείς πως όλα θα πάνε άρτια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.