Σιόβας για Εθνική: “Δεν κάνω υποδείξεις” (pic)

Ο Δημήτρης Σιόβας έδωσε διευκρινήσεις για τις χθεσινές δηλώσεις του και τόνισε πως δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Σιόβας έδωσε διευκρινήσεις για τις χθεσινές δηλώσεις του και τόνισε πως δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή της εθνικής Ελλάδος. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως στόχος όλων των παικτών της εθνικής είναι να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και να επαναφέρουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης

Χαρακτηριστικά, ο Σιόβας έγραψε: “Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να κάνω παρέμβαση στο έργο του προπονητή, ούτε υποδείξεις για το ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Εξέφρασα μόνο την άποψη μου, αναφορικά με το “πάντρεμα” νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε το αντιπροσωπευτικο συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.