Σοκάρει ο Μαραντόνα: ” Ήμουν σαν χαμένος όταν έκανα χρήση…”

Στην παρουσίαση του από τη μεξικάνικη Ντοράντος, ο Μαραντόνα αναφέρθηκε στην εξάρτηση του από τα ναρκωτικά και στον ρόλο που έπαιξαν οι κόρες του για να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη.

Μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Λευκορωσία, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν άργησε να βρει δουλειά, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της μεξικάνικης Ντοράντος. 

Στην παρουσίαση του από τον σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας του Μεξικό, όπου εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ, ο Μαραντόνα αναφέρθηκε στην εξάρτηση του από τα ναρκωτικά και στον ρόλο που έπαιξαν οι κόρες του για να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη.

” Αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη, σαν να έχω ένα μικρό παιδί στα χέρια μου. “Σκότωσα” την αρρώστια μου πριν από 15 χρόνια. Ήμουν σαν χαμένος. Όταν έκανα χρήση, τότε ήμουν κατεστραμμένος. Έκανα συνεχώς βήματα πίσω και ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει βήματα μπροστά. Όλα σταμάτησαν, γιατί με βοήθησαν οι κόρες μου. Είχα μείνει χωρίς ένα σεντ. Γύρισα στη δουλειά, η νεότερη κόρη μου, η οποία ήταν τότε τεσσάρων, με έπεισε, όταν μου είπε ότι έκανα πράγματα με τη Ντάλμα και όχι με αυτή. Ήμουν σε κώμα και με ακούμπηκε για να με ξυπνήσει”, είπε μεταξύ άλλων ο Μαραντόνα και πρόσθεσε: 

“Ξέφυγα από αυτή την κατάσταση και κρίνομαι, ενώ αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει χειρότερα πράγματα και δεν έχουν γίνει γνωστά. Είμαι εδώ για να δουλέψω. Για να δώσω την καρδιά μου, όπως έκανα και στο παρελθόν σε άλλες ομάδες, όταν οδηγούσα 300 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να δουλέψω”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.