Μαραντόνα: «Δεν ήξερα τι ήταν το μαξιλάρι» (photo)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε αποφασισμένο να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και τη ζωή του, μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση της Ντοράντος.
Δημοσίευση: 11/09/2018 - 08:56
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε αποφασισμένο να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και τη ζωή του, μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση της Ντοράντος. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως θέλει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα σε επιτυχίες, ενώ δεν έκανε και την καλύτερη ζωή, ξενυχτώντας και κάνοντας χρήση ουσιών. 

Αρχικά, ο Μαραντόνα τόνισε κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της μεξικανικής ομάδας: «Σήμερα θέλω να δω τον ήλιο και να πάω νωρίς για ύπνο. Πριν δεν κοιμόμουν τα βράδια και να φανταστείτε, δεν ήξερα τι είναι το μαξιλάρι. Γι’ αυτό δέχτηκα την πρόταση της ομάδας. Θα προσέχω την ομάδα σαν παιδί μου».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε: «Πριν λίγο καιρό έκανα χρήση ουσιών και αυτό με κατέστρεφε, έκανα βήματα προς τα πίσω και ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να πηγαίνει μόνο μπροστά. Οι κόρες μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό. Έχω περάσει δύσκολα και έχω απογοητεύσει πολύ κόσμο, αλλά εδώ ήρθα για να δουλέψω».

Οι φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Μαραντόνα:

— #HazlaDeDiez (@Dorados) September 11, 2018