Η κρίση στην Παρί συνεχίζεται (video)

Η Μονπελιέ υποχρέωσε την παρί στην 3η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα (3-2) και έπιασε τη Μαρσέιγ στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Παρί ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε όταν ο Μπερνάτ από αριστερά μπήκε την περιοχή, επιχείρησε να τροφοδοτήσει τον Άλβες και στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Ογιόνγκο σημείωσε αυτογκολ στο 12′
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε γρήγορα αφού στο 21ο λεπτό ο Μολέ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Κιμπεμπέ που με αυτογκολ ισοφάρισε.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα με τον ντελόρ στο 30′ τον Λε Ταλέκ στο 31′ κλαι τον Μολέ στο 41 να σταματούν πάνω στον Μπουφόν. Η σπουδαιότερη ευκαιρία της Μονπελιέ ήρθε στο 43′ όταν σε τετ-α-τετ με γυριστό σουτ από τη μικρή περιοχή ο Ντελόρ αστόχησε.

Η Παρί σκόραρε και πάλι στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου με εκπληκτική ενέργεια του Ντι Μαρία. Έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις τελειώνοντας άσχημα τις φάσεις και το πλήρωσε. Η Μονπελιέ αξιοποίησε τα τεράστια προβλήματα της Παρί ανασταλτικά. Ισοφάρισε με τον Ντελόρ στο 80ο λεπτό και πήρε το ματς με γκολ του καμαρά που ήρθε από τον πάγκο για να γίνει ο ήρωας της βραδιάς στο 85ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.