Σισέ: «Ονειρεύομαι το Μουντιάλ»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Μπαστιά επί της Τουλούζ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Λιγκ 1 και... αναθάρρησε ενόψει της συμμετοχής του με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Μπαστιά επί της Τουλούζ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Λιγκ 1 και… αναθάρρησε ενόψει της συμμετοχής του με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ένα γκολ σεν αρκεί για να τον… στείλει στη Βραζιλία, αλλά σε κάθε περίπτωση του αφήνει το δικαίωμα να ονειρεύεται.

«Δεν είμαι ο παίκτης που σκέφτεται πολύ προτού σουτάρει. Παίζω με το ένστικτο μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το γκολ. Η νίκη είναι σημαντική για όλη την ομάδα και θα καλμάρει τους οπαδούς μας μετά την ήττα από την Μαρσέιγ. Το ότι σκόραρα δεν σημαίνει πως θα κληθώ στην εθνική Γαλλίας. Θα πρέπει να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ. Είμαι μακριά από το να παίξω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως όλοι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Σισέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.