Νίκη για την Μπαστιά με σούπερ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε ένα γκολ και μία ασίστ στο πρώτο «διπλό», φέτος, των Κορσικάνων για το Σαμπιονά, με την Μπαστιά να κερδίζει την Τουλούζ με 31.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε ένα γκολ και μία ασίστ στο πρώτο «διπλό», φέτος, των Κορσικάνων για το Σαμπιονά, με την Μπαστιά να κερδίζει την Τουλούζ με 31.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι του Φρεντερίκ Χαντς έφτασαν τους 33 βαθμούς και πλέον σε 24 παιχνίδια είναι ισόβαθμοι με την ένατη Ναντ. Τίποτα δεν πήγε καλά, στο εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 για την Τουλούζ.

Μετά από συνεργασία Ρομαρίκ και Τζιμπρίλ Σισέ, ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25΄ με τον Μπεν Μπασάτ, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο (45΄+2΄) ο Σισέ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοδέστο έκαναν εκ νέου τη ζημιά στους παίκτες του Αλέν Κασανόβα.

Ο Μοδέστο ήταν ο σκόρερ, αυτή τη φορά, ο Τζιμπρίλ «έγραψε» τη δεύτερή του ασίστ στην Μπαστιά κι άνοιξε το δρόμο για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα. Από το 73΄ η Τουλούζ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σαντόμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 91΄ ο Μπρούνο με πέναλτι. Η Τουλούζ έμεινε ενδέκατη με 30 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.