Θέλει άμεσα τον Καβάνι ο Μόγιες

Την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν, μέσα στον Ιανουάριο, επιθυμεί ο Ντέβιντ Μόγιες, τονίζουν οι Γάλλοι.

Την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν, μέσα στον Ιανουάριο,  επιθυμεί ο Ντέβιντ Μόγιες, τονίζουν οι Γάλλοι. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «L’ Equipe» υπογραμμίζει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα καταθέσουν άμεσα πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν.

Ο Λοράν Μπλαν από την πλευρά του είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, καθώς τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα των πρωτευουσιάνων, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ανάγκη από χρήματα και για αυτό τον λόγο, οι Άγγλοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πείσουν τους Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας, για να παραχωρήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερα από τα 64 εκατομμύρια ευρώ, που έδωσαν οι Γάλλοι για την απόκτηση του παίκτη από τους «παρτενοπέι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.