Θέλει να φύγει ο Βαλμπουενά, αλλά…

Ο Βαλμπουενά επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, ωστόσο αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Βαλμπουενά επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, ωστόσο αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο 29χρονος άσος που βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ τόνισε πως ήρθε ο καιρός να φύγει από τη Μασσαλία και συμπλήρωσε πως είναι έτοιμος για μία νέα… περιπέτεια στην καριέρα του.

Αυτό όμως δεν θέλει να τον αποσπάσει από το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στην αποστολή της Γαλλίας για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

“Ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Είμαι αρκετό καιρό στην ομάδα και είμαι περήφανος γι αυτό, όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Ωστόσο είναι νωρίς να μιλάμε για τη μετεγγραφή. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου, έτσι ώστε με τις εμφανίσεις μου να μπορέσω να βρεθώ στα γήπεδα της Βραζιλίας”, τόνισε ο Βαλμπουενά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.