Νίκη με ανατροπή η Μαρσέιγ, τέταρτη η Ναντ

Η Μαρσέιγ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην έδρα της Εβιάν και να πάρει τη νίκη με 2-1 περνώντας έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μαρσέιγ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην έδρα της Εβιάν και να πάρει τη νίκη με 2-1 περνώντας έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ντουπράζ υποδέχτηκε τη Μαρσέιγ στο “Ανσί” αλλά δεν κατάφερε να της στερήσει τους τρεις βαθμούς παρ’ όλο που προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα με έναν παίκτη, ο οποίος είναι δανεικός στους γηπεδούχους απ’ τους Μαρσεγιέζους, τον Σούγκου.

Ο Πάπε Σούγκου κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του στο 15ο λεπτό αλλά η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα του Ανίγκο. Αρχικά, η Μαρσέιγ ισοφάρισε στο 22ο λεπτό με τον Σεϊρού ενώ στο 39ο λεπτό ο Αντρέ – Πιερ Ζινιάκ πραγματοποίησε την ανατροπή διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του έπειτα από ασίστ του Θοβέν.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 32 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην πέμπτη θέση ενώ η Εβιάν παρέμεινε στη 16η θέση με 20 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ναντ κατέφερε να πάρει μεγάλη νίκη επί της Λοριάν με 1-0 στις καθυστερήσεις και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ντερ Ζακάριαν υποδέχτηκε στο “Λουί Φοντανό” τη Λοριάν με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την έφερνε στην τετράδα και το κατάφερε έστω και με το “φτωχό” 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπανγκουρά έπειτα από σέντρα του Ντόρτσεβιτς.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση ενώ η Λοριάν παρέμεινε στην ενδέκατη θέση με 27 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.