Κουνάει σεντόνι η Λιλ!

Οι Λιλουά νίκησαν και την Μπορντό με 1-0, εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης περιόδου και μόνο ένα απίθανο σενάριο θα τους στερήσει τη δεύτερη θέση.

Ένα γκολ του Λοΐκ Ρεμί στο 27’ –το έκτο του Γάλλου επιθετικού στο τρέχον πρωτάθλημα- ήταν αρκετό για να δώσει τη εντός έδρας νίκη στη Λιλ επί της Μπορντό –έμεινε με 10 στο 90 μετά την αποβολή του Πάμπλο- στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής, με την ομάδα του γαλλικού Βορρά να φτάνει με την 21η νίκη της τους 72 βαθμούς. 

Πλέον η Λιλ έχει εξασφαλισμένη τουλάχιστον την τρίτη θέση και κατά 99% τη δεύτερη που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Η Λιόν έχει συγκομιδή 63 βαθμών και το βράδυ της Κυριακής πηγαίνει στη Μασσαλία για το ματς με τη Μαρσέιγ. Σε περίπτωση που δεν νικήσει, οι Λιλουά εξασφαλίζουν τη δεύτερη θέση από απόψε. Ακόμη όμως κι αν νικήσουν οι Λιονέ, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές θα πρέπει να κάνουν το 2/2 και ταυτόχρονα η Λιλ να ηττηθεί στα δικά της παιχνίδια, καθώς και να καλύψουν τη διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Λιλ είναι στο +32 κι η Λιόν στο +15.

Η τρίτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εάν όμως η Τσέλσι κατακτήσει το Europa League, τότε κι ο τρίτος της Ligue 1 πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.