Στη Βάσκο ντα Γκάμα ο Εντουάρντο Κόστα

Στη Βάσκο ντα Γκάμα παραχωρεί τον Εντουάρντο Κόστα η Μονακό, υπό μορφή δανεισμού για τους επόμενους 6 μήνες.

Στη Βάσκο ντα Γκάμα παραχωρεί τον Εντουάρντο Κόστα η Μονακό, υπό μορφή δανεισμού για τους επόμενους 6 μήνες. Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία για τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Εντουάρντο Νασιμέντο ντα Κόστα. Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Πάουλο Αφόνσο.

Ο σύλλογος του Σάο Πάολο θα καταθέσει στον 28χρονο τις απολαβές που προέβλεπε το μισό ετήσιο συμβόλαιό του στη Μονακό. Η άφιξή του στην πατρίδα του για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα ομάδα του είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Ιανουαρίου. Ο Κόστα θα διαπραγματευτεί ο ίδιος με τη Μονακό το οικονομικό σκέλος που αφορά το γαλλικό σύλλογο, στον οποίο «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Στους Μοντεγάσκους αφίχθη τον Αύγουστο του 2009 από τη Σάο Πάολο με το ποσό της μεταγραφής του ν’ αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά ένας τραυματισμός στον γόνατο τον έθεσε εκτός των πλάνων του τεχνικού της Μονακό, Γκι Λακόμπ. Στην Ευρώπη έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Μπορντό, Μαρσέιγ και Εσπανιόλ, ενώ είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στη Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε.

Η νέα ομάδα του Εντουάρντο Κόστα, Βάσκο ντα Γκάμα, τερμάτισε στην 11η θέση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, στις 5 Δεκεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.