Επίσημο! “Γάλλος” για τέσσερα χρόνια ο Κουλούρης (pics)

Παίκτης της Τουλούζ με κάθε επισημότητα θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης, όπως ανακοίνωσαν με μερικά λεπτά διαφορά τόσο ο γαλλικός σύλλογος όσο και ο ΠΑΟΚ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξαργύρωσε τις εμφανίσεις και τα γκολ του με τον Ατρόμητο ο Ευθύμης Κουλούρης. Καθώς ανάμεσα στους πολλούς μνηστήρες που χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ, η Τουλούζ είναι εκείνη που είχε την χαρά να τον κάνει δικό της.

Αφού λοιπόν χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τουλούζ ευελπιστώντας να συνεχίσει να “ματώνει” τα αντίπαλα δίχτυα και στη Ligue 1.

“Ο παίκτης αποκάλυψη στην Τουλούζ”

“Η αποκάλυψη της σεζόν στην Ελλάδα, ο επιθετικός Ευθύμης Κουλούρης θα είναι παίκτης της Τουλούζ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ του τελευταίου ελληνικού πρωταθλήματος με 19 γκολ θα ανακαλύψει αυτό το καλοκαίρι τη Ligue 1.

Ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1,84. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο Αθηνών και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. 

Πέτυχε επίσης άλλα πέντε γκολ στο κύπελλο κι άλλο ένα στο Europa League φτάνοντας συνολικά τα 25 γκολ.. Πλέον θα είναι ντυμένος στα μωβ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει το νούμερο 20 στη φανέλα.

Ο ποδοσφαιρικός όμιλος της Τολούζ και όλα τα μέλη του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα περιπέτειά του Ευθύμη στα μωβ!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.