Ιμπραΐμοβιτς: «Ήρθε η ώρα της Παρί»

Σίγουρος πως η εφετινή σεζόν θα ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Δημοσίευση: 13/09/2012 - 16:43

Σίγουρος πως η εφετινή σεζόν θα ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως το μέλλον ανήκει στους πρωτευουσιάνους και συμπλήρωσε πως τα όνειρα των φιλάθλων της γαλλικής ομάδας θα γίνουν πραγματικότητα.

Αρχικά, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε: «Ξέρουν ποιος είμαι. Το εφετινό πλάνο της Παρί Σεν Ζερμέν θα μετατρέψει τα όνειρα της ομάδας σε πραγματικότητα. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του σχεδίου και πιστεύω πως το μέλλον μου ανήκει εδώ».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Μπορούμε να γίνουμε οι καλύτερες ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Κάθε μεγάλη πόλη χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα. Η πόλη υπάρχει κα η ομάδα ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες. Είναι αλήθεια πως ποτέ δεν έχω κερδίσει το Champions League, όμως δεν απογοητεύομαι».

Τέλος, ο Σουηδός επιθετικός υπογράμμισε: «Δε θα ερχόμουν στην ομάδα αν δεν πίστευα πως μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους. Θέλω να πω στους φιλάθλους της Παρί πως πρέπει να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα. Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και ταλαντούχους παίκτες».