Λεονάρντο: «Καλύτερος του Ρονάλντο ο Ζλάταν»

Αποστάσεις από ενδεχόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν κράτησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, μιλώντας στο Radio Monte Carlo.

Αποστάσεις από ενδεχόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν κράτησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, μιλώντας στο Radio Monte Carlo.

Όπως ήταν φυσιολογικό η απόφαση του Πορτογάλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης να «δημοσιοποιήσει» το πρόβλημα που φαίνεται πως αντιμετωπίζει με τον ισπανικό σύλλογο έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, οι οποίες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Μην ψάχνετε την Παρί Σεν Ζερμέν στις υποψήφιες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για τον Ρονάλντο», ήταν το σαφές μήνυμα του Λεονάρντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RMC. Με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα της Παρί να είναι κατηγορηματικός για την πολιτική που θ΄ ακολουθήσει η ομάδα του αναφορικά με το ενδεχόμενο να φέρει τον «άσο» της Ρεάλ στο Παρίσι.

«Ο Ρονάλντο ανήκει στη Ρεάλ. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και τους παίκτες που τους ανήκουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε τώρα για το μέλλον. Η Παρί αυτή τη στιγμή έχει τον Ιμπραχίμοβιτς, που είναι ο καλύτερος στράικερ στον κόσμο, οπότε γιατί να προσλάβουμε τον Ρονάλντο; Όταν μιλάμε για τους κορυφαίους στον κόσμο, όλοι λέμε τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Αυτοί, όμως, δεν είναι σέντερ φορ, όπως ο Ζλάταν. Επομένως η Παρί έχει στη διάθεσή της αυτή τη στιγμή τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, στη συγκεκριμένη θέση», ήταν το σχόλιο του Λεονάρντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.