Δεν «στρίβει» με τίποτα η Παρί

Οι Παριζιάνοι, παρά τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δείχνουν αδυναμία να κερδίσουν. Στο «Παρκ ντε Πρενς», για την τρίτη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά έμειναν στο 0-0 με την Μπορντό.

Οι Παριζιάνοι, παρά τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δείχνουν αδυναμία να κερδίσουν. Στο «Παρκ ντε Πρενς», για την τρίτη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά έμειναν στο 0-0 με την Μπορντό.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει γνωρίσει την ήττα ακόμη (2-2 με Λοριάν εντός, 0-0 με Αζαξιό στην Κορσική και 0-0 με Μπορντό στο Παρίσι), ωστόσο αδυνατεί να κατακτήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς της.

Ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε ένα ανορθόδοξο σχήμα ξανά στη γραμμή κρούσης, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αριστερό εξτρέμ, τον Νενέ δεξιά και τον Παστόρε στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λαβέτσι ήταν τιμωρημένος, όπως την προηγούμενη αγωνιστική τραυματίας ο Ιμπραχίμοβιτς, όπου τότε είχε κατεβάσει αριστερά τον Νενέ, δεξιά τον Μενές και κορυφή τον Λαβέτσι που αποβλήθηκε. Γενικά δείχνει μπερδεμένη η Παρί και ο προπονητής της, ώστε να μπορέσουν να χωρέσουν οι παίκτες που έχει από τη μέση και μπροστά.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της Κυριακής (26/8) Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν βασίστηκαν στους ικανούς σκόρερ τους Ζινιάκ και Αουμπαμεγιάνγκ αντίστοιχα, κατακτώντας σημαντικές νίκες. Οι Μασσαλοί πέρασαν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Μονπελιέ, με τον Ζινιάκ να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 77΄, ενώ οι «στεφανουά» συνέχισε την καταπληκτική παράδοση κόντρα στην Μπρεστ, μ΄ ένα εντυπωσιακό 4-0 και δύο γκολ του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του γαλλικού Σαμπιονά για την Κυριακή (26/8): Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό 0-0, Μονπελιέ-Μαρσέιγ 0-1 (77΄ Ζινιάκ), Σεντ Ετιέν-Μπρεστ 4-0 (13΄, 63΄ Αουμπαμεγιάνγκ, 30΄ Χαμουμά, 61΄ Γκιλαβογκί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.