Λεονάρντο: “Δεν έχουμε πρόταση για τον Νεϊμάρ”

Ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ και πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν.
Δημοσίευση: 21/07/2019 - 09:12
Ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ και πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν. Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων διέψευσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, για την παραχώρηση του παίκτη. Παράλληλα, ο Λεονάρντο τόνισε πως η γαλλική ομάδα δε συζητάει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Νεϊμάρ με κάποιον ή κάποιους άλλους παίκτες, όπως φέρεται να επιθυμεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστικά, ο Λεονάρντο δήλωσε στην εφημερίδα “Le Parisien”: “Πριν από περίπου 10 μέρες έγινε μια ανεπίσημη κουβέντα με τη Μπαρτσελόνα και αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, καμία πρόταση. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νέο σχετικά με το θέμα αυτό. Τίποτα. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση για τον Νεϊμάρ. Είναι δικός μας παίκτης και υπολογίζεται κανονικά από την Παρί Σεν Ζερμέν”.